Telefoon: (Ma-Vr 9:00-17:00) +31.718080109 | Email: vergelijk(at)prijsvergelijker.nl
Vergelijk om te besparen! De beste aanbiedingen snel gevonden.

Energie vergelijken

Energie vergelijken, eenvoudig overstappen naar een goedkope energieleverancier en direct besparen.

Energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier


Zo eenvoudig is overstappen!

Stap 1: Invullen van uw gegevens in de energie prijsvergelijker

De energie-prijsvergelijker zal op basis van deze gegevens de voor u meest voordelige actuele aanbiedingen tonen. U maakt vervolgens eenvoudig een keuze voor de goedkoopste energieleverancier.

Stap 2: Aanvraag van uw energiecontract

Wij zorgen ervoor dat u gratis en zonder gedoe kunt overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Zodra uw aanvraag binnen is zullen wij deze direct doorzetten naar uw nieuwe energieleverancier.

Stap 3: Bedenkingstijd op uw overstap

Binnen 2 weken nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen kunt u een welkomstbrief tegemoet zien van uw nieuwe energieleverancier. Dit is het moment dat u 14 dagen bedenktijd krijgt om van uw keuze af te zien. Deze bedenktijd is wettelijk geregeld, uw nieuwe energieleverancier kan hier niet van afwijken. Na de 14 dagen bedenktijd wordt u aangemeld als nieuwe klant.

Stap 4: Meterstand doorgeven.

Uw nieuwe energieleverancier wil graag weten wat uw huidige meterstand is. U ontvangt een meterstandkaart met het verzoek om de huidige standen door te geven. De oude energieleverancier zal hier een bevestiging van krijgen zodat deze de eindnota van uw energieverbruik kan opmaken.

Wanneer u een slimme meter heeft, dan wordt deze rechtstreeks uitgelezen door de oude- en nieuwe energieleverancier. Een kaart invullen is dan niet meer nodig.

Stap 5: U gaat energie besparen

Dit is het moment dat alles is geregeld. Uw nieuwe energieleverancier heeft een nieuwe schatting gemaakt van uw verbruik en zal daar het voorschotbedrag op aanpassen.

energie vergelijken | prijsvergelijker.nl

Tip!

Tegen het einde van uw nieuwe energiecontract is het aan te raden opnieuw een actuele vergelijking te maken op prijsvergelijker.nl en van de dan geldende aanbiedingen (kortingen) gebruik te maken. Met het jaarlijks overstappen van energieleverancier kunt uw veel geld besparen!


Goedkope Energieleverancier

Goedkope Energieleverancier Nederland